Sikkerheten i fremtidens nettverk

Av Henning Elvestad 22. juni 2017

SikkerhetCisco.jpg

Det vil være alfa omega å fokusere på sikkerheten i fremtidens nettverk. Omfanget av trusler mot IT-systemene dine øker i takt med digitaliseringen av virksomheten. Automasjon, kunstig intelligens og maskiner som lærer er på full fart inn i markedet. Hvordan skal du best være i stand til å ta vare på bedriftens sikkerhet i tiden fremover?

Utfordringer i sikkerhetsmarkedet
Høyt tempo og avanserte trusler i konstant endring utfordrer sikkerhetsmarkedet og gjør det uoversiktlig. Det er vanskelig å orientere seg, få oversikt over muligheter raskt, og holde seg oppdatert i samme tempo som truslene oppstår. Hvilke strategiske sikkerhetsbeslutninger vil du ta for ditt nettverk?

Cisco med revolusjonerende nyheter
Vår samarbeidspartner Cisco avdekker fremtidens nettverk som kan lære, tilpasse og utvikle seg. Et revolusjonerende fremskritt for store bedrifter der fokuset ligger på automatisk analysering av datamengder som er for store for den menneskelige hjerne å forholde seg til. Designet for å være intuitivt, kan det nye nettverket (The Network Intuitive) gjenkjenne hendelser, redusere trusler gjennom kryptering, lære over tid og åpne opp for nye muligheter. Selvfølgelig vil dette være en del av den digitale grunnmuren vi kan tilby. For bedrifter som har relativt nytt Cisco-utstyr fra før, vil mange av de nye funksjonene kunne tas i bruk raskt, bare med ny programvare.

Du kan oppdatere din kunnskap og få nyttig info i denne artikkelen:
The Network Intuitive

På sitt nettsted har Cisco lagt ut en serie med videoer som forklarer den nye teknologien på en relativt lett forståelig måte. Vi anbefaler deg å sjekke dem ut.
New Frontiers – IT Innovations in 5 minutes

Cyber Security Center
På bakgrunn av det nye trusselbildet og har vi valgt å designe og etablere vårt «Cyber Security Center» for å ta oss av dette. I vår nye sikkerhetssatsing vil Cisco TALOS og The Network Intuitive spille en sentral rolle. Det globale perspektivet blir sikret med Talos som samler og analyserer trusselvarsler fra alle Ciscos sikkerhetsprodukter i verden. For å forstå truslene analyseres disse med kunstig intelligens og maskinlæring. Når analysen er gjennomført blir den nye forståelsen av trusselen automatisk distribuert til alle Cisco sikkerhetsprodukter, slik at disse får oppdatert informasjon til å skjønne det nye trusselbildet.

Hva vi kan tilby på bakgrunn av dette
For deg som kunde betyr dette at vi kan bistå der vi ikke har kunnet det tidligere. Vi leverer nå sikkerhet som driftede tjenester. Ønsker du en samarbeidspartner du kan ha tillit til og som tar seg av din helhetlige IT-sikkerhet, da er det bare å ta kontakt med oss for en prat.

New Call-to-action

Kan cyberangrep ramme deg?
Vårt IT sikkerhetskonsept handler om å se, forstå, handle og lære, og bygger på synlighet, kontekst og automasjon. IT-sikkerhet er viktigere enn noen gang. Vi hjelper deg gjerne!

 

New Call-to-action

Temaer: Digitalisering, Sikkerhet, Datasenter


Av: Henning Elvestad

Henning har jobbet i Datametrix i en årrekke og er blant veteranene å regne. Han fyller rollen som digital arkitekt innen nettverk og sikkerhet. På fritiden er han glad i å sykle og gå på ski hjemme på Lillehammer. Han brenner også for IoT (Internet Of Things) og digitalisering.

Kommentarer

Om Datametrix-blogg

Datametrix-blogg leverer innsikt om digitalisering, samhandling, sikkerhet og nettverksinfrastruktur.

Besøk www.datametrix.no

Gratis guide   «Hurtigguide om dagens Cybertrusler»   Slik forstår du cybersikkerhet-landskapet  Last ned her!

Siste innlegg

5 geniale tips for bruk av kontaktsenter
Hvor lett kan mobilen din hackes?
Slik kan kontoret gjøre deg smart
Smarte bygg er delingsøkonomi i praksis
Vil roboter ta over jobben din?